Η σύνθεση της νέας διοίκησης των χρυσοχόων

18 Ιουν 2017

ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΗΚΕ ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΧΡ. ΓΟΥΡΓΙΩΤΗΣ

Σε σώμα συγκροτήθηκε προχθές η νεοκλεγείσα διοίκηση του Συλλόγου Αργυροχρυσοχόων- Ωρολογοποιών ν.Λάρισας που προέκυψε από την εκλογική διαδικασία της 2ας Ιουνίου.

 

Η κατανομή των αξιωμάτων έχει ως εξής, Πρόεδρος Χατζηλιώντας Χρήστος ,αντιπρόεδρος Μπούλμπος Ηλίας , γραμματέας (και υπεύθυνη εκδηλώσεων και χειρισμού ιστοσελίδας) Γάτσα Άννα , ταμίας (και υ

νεο δσ χρυσ

πεύθυνος μητρώου) Ιωάννης Κατσούλας , αναπληρ.γραμματέας Νικόλαος Μπόμπολος , αναπληρωτής ταμίας (και υπεύθυνος ακινήτου) Ευάγγελος Γαλατσίδας. Το επταμελές διοικητικό συμβούλιο συμπληρώνει ο υπεύθυνος τράπεζας αίματος Βασίλειος Κούρτης.

Θυμίζουμε επίσης πως στην ελεγκτική επιτροπή έχουν εκλεγεί οι Αθανάσιος Νικολάου, Γεώργιος Αγγέλης και Δημήτριος Χασαμπαλιώτης ενώ οι αντιπρόσωποι στην κλαδική Ομοσπονδία (ΠΟΒΑΚΩ) είναι οι Γεώργιος Γουργιώτης, Χρήστος Χατζηλιώντας, Άννα Γάτσα και Ηλίας Μπούλμπος.

Αξιοσημείωτο είναι πως οι εκλογές του συλλόγου που ανέδειξαν τα διοικητικά όργανα για την επόμενη τριετία είχαν ποσοστό προσέλευσης 95% που σε μέρες συνδικικαλιστικής απαξίωσης ανδεικνύει την εμπιστοσύνη των μελών στην παλιά διοίκηση αλλά και τις προσδοκίες που υπάρχουν από τη νέα. Να επισημανθεί ακόμη ότι 7 Ιουνίου το νέο συμβούλιο ανακήρυξε τον πρώην προέδρου Χρήστου Γουργιώτη σε επίτιμο πρόεδρο. Η νέα διοίκηση τον τίμησε για τους αγώνες και την ανεκτίμητη προσφορά του στον Σύλλογο και στην ελληνική χρυσοχοεία.Ο Χρ. Γουργιώτης ήταν επί τέσσερις θητείες ,από τις 22/6/05 ως 12/6/17, στην προεδρεία του συλλόγου ενώ υπήρξε και επί σειρά ετών πρόεδρος στην πανελλήνια Ομοσπονδία του κλάδου.